Ομόφωνα υποστηρίζει Νικόλα Παπαδόπουλο η Αλληλεγγύη στις Προεδρικές Εκλογές

Ομόφωνα υποστηρίζει Νικόλα Παπαδόπουλο η Αλληλεγγύη στις Προεδρικές Εκλογές

Μετά την ΕΔΕΚ και η «Αλληλεγγύη» αποφάσισε τη στήριξη του Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές. Αναμένεται και η επικύρωση από την πολιτική επιτροπή.

Ομόφωνα σε συνεδρία του το βράδυ της Τρίτης 2/5 το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Κινήματος  Αλληλεγγύη αποφάσισε όπως εισηγηθεί στην Πολιτική Επιτροπή και το Κεντρικό Συμβούλιο του Κινήματος την υποστήριξη της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου στις Προεδρικές Εκλογές.
 
Τόσο η Πολιτική Επιτροπή όσο και το Κεντρικό Συμβούλιο του Κινήματος θα συνεδριάσουν με αποκλειστικό αντικείμενο τις Προεδρικές Εκλογές την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Φόνος Δημοσθένους: Οι συλληφθέντες θέλουν να εκδοθούν στην Κύπρο - Τι θα ακολουθήσει

Συναινούν στην έκδοσή τους στην Κύπρο, όπου διώκονται για την υπόθεση δολοφονίας 49χρονου Κύπριου επιχειρηματία, οι δύο 28χρονοι που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση ισάριθμων ευρωπαϊκών ενταλμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE