Επιστρέφει σπίτι της η Μυρτώ έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας – Είχε κακοποιηθεί άγρια στην Πάρο

Επιστρέφει σπίτι της η Μυρτώ έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας – Είχε κακοποιηθεί άγρια στην Πάρο

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, το κορίτσι που δέχθηκε άγρια επίθεση σε παραλία της Πάρου τον Ιούλιο του 2012 και νοσηλεύτηκε επί μήνες με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ολοκλήρωσε με επιτυχία το το πρόγραμμα αποκατάστασής της.

Η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της έπειτα από 40 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας και αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η 20χρονη σήμερα Μυρτώ, το κορίτσι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαια κακοποίησή της από νεαρό Πακιστανό, ενώ έκανε τις διακοπές της με την οικογένειά της στο νησί της Πάρου τον Ιούλιο του 2012, θα βρεθεί και πάλι στο σπίτι της.

Image result for ΜΥΡΤΩ ΠΑΡΟΣ

Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί της επέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της στο σπίτι έχοντας δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

BEST OF TOTHEMAONLINE