ΠΑΡΑ-THEMA

«Διαρροή» Παμπορίδη για την κενή θέση του υπουργού Εσωτερικών

«Διαρροή» Παμπορίδη για την κενή θέση του υπουργού Εσωτερικών

Έντονη συζήτηση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο πολιτικό παρασκήνιο για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός του Προέδρου Αναστασιάδη για την θέση του υπουργού Εσωτερικών και ο Γιώργος Παμπορίδης «διέρρευσε» την κομματική ταυτότητα του εκλεκτού.

Σε ένα μάλλον χιουμοριστικό tweet, ο υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης έγραψε σε ένα ΔΗΚΟϊκό διαδικτυακό του φίλο:

«Κόψε κάτι Χριστάρα γιατί αν αύριο το πρωί υπουργοποιηθεί κανένα φιλαράκι δηκό σου σε βλέπω για παγκόσμιο ρεκόρ κωλοτούμπας...».

Το εν λόγω tweet άναψε φωτιές στη συζήτηση χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται ρητώς αν ήταν στα πλαίσια απλού πειράγματος ή αν έχει δόση αλήθειας.

Δείτε το tweet:

Πάντως όπως γράψαμε σε δημοσίευμα μας για τον εν λόγω θέμα, ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν κι αυτό του πρώην προέδρου του ΔΗΚΟ, Μάριου Κάρογιαν.

Επικρατέστερος όμως για λάβει την θέση του Σωκράτη Χάσικου είναι ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω Κωνσταντίνος Πετρίδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέση υπ. Εσωτερικών: Λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και του ΔΗΚΟ - Δυνατά και το σενάριο λύσης «εκ των έσω» - Υποψηφιότητα Πετρίδη​

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top