Οι Ανορθωσιάτες δεν ξέχασαν τον «μαχητή» Ανδρέα Αλεξίου - Πήραν το πρωτάθλημα στο μνήμα του – «Λεβέντη μου δικό σου» - ΦΩΤΟ

Οι Ανορθωσιάτες δεν ξέχασαν τον «μαχητή» Ανδρέα Αλεξίου - Πήραν το πρωτάθλημα στο μνήμα του – «Λεβέντη μου δικό σου» - ΦΩΤΟ

Έφυγε πρόωρα και άδικα. Ήταν μόλις 17 ετών με όνειρα που δεν πραγματοποίησε ποτέ.

Μια άτυχη στιγμή; Η κακή η ώρα; Απερισκεψία; Όλα μαζί; Ο Ανδρέας Αλεξίου, φανατικός φίλαθλος της Ανόρθωσης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου (25/2/2017).

Τρεις μήνες μετά οι Ανορθωσιάτες δεν το ξέχασαν. Πήγαν στην τελευταία του κατοικία του. Ήθελαν κάτι να του πουν. Ήθελαν να του δώσουν κάτι που αν ζούσε σίγουρα θα τον χαροποιούσε. Ένα τρόπαιο. Το τρόπαιο που κατέκτησε η ομάδα τους στο φούτσαλ και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η εικόνα και η αφιέρωση ανατριχιαστική: «Λεβέντη μου δικό σου» .

Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE