ΠΑΦΟΣ: Του «έσπασαν» τα μούτρα και μετά τον λήστεψαν μέσα στις τουαλέτες νυχτερινού κέντρου - Στο νοσοκομείο ο 27χρονος

ΠΑΦΟΣ: Του «έσπασαν» τα μούτρα και μετά τον λήστεψαν μέσα στις τουαλέτες νυχτερινού κέντρου - Στο νοσοκομείο ο 27χρονος

Υπόθεση ληστείας εναντίον 27χρονου, εντός νυχτερινού κέντρου, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προέβη ο ίδιος ο 27χρονος, μεταξύ των ωρών 1 και 2 π.μ. τα ξημερώματα της Τετάρτης 10/5, ενώ βρισκόταν στο αποχωρητήριο νυχτερινού κέντρου στην Πάφο, δέχθηκε επίθεση από άγνωστα του πρόσωπα.

Οι άγνωστοι αφού τον κτύπησαν, φέρονται να του απέσπασαν το κινητό του τηλέφωνο, το ρολόι του και το χρηματικό ποσό των €130, που είχε στην κατοχή του.

Ο παραπονούμενος, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο αυτί, κάκωση ρινός και εκδορές στο πρόσωπο.

Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE