ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οριστικοποιήθηκε η εξαγγελία Λιλλήκα – Μένει με δυο βουλευτές η Συμμαχία

Οριστικοποιήθηκε η εξαγγελία Λιλλήκα – Μένει με δυο βουλευτές η Συμμαχία

Ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας θα εξαγγείλει την υποψηφιότητα του εντός του ερχόμενου Σαββατοκύριακου μέσω συνέντευξης Τύπου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Λιλλήκας θα απευθυνθεί στους πολίτες και θα εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος κατέρχεται στις Προεδρικές του ’18.

Η εξαγγελία Λιλλήκα αναμένεται να επισημοποιήσει την αποχώρηση κορυφαίων στελεχών του κόμματος τα οποία διαφώνησαν εξαρχής με την υποψηφιότητα του.

Τα στελέχη που θεωρούνται δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν είναι ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Μυλωνάς, και ο αναπληρωτής πρόεδρος Στέλιος Αμερικάνος.

Τον ίδιο δρόμο της εξόδου, φέρονται ότι ακολουθούν και οι Σίμος Αγγελίδης, αντιπρόεδρος του κόμματος, Στέλιος Στυλιανού τρίτος αντιπρόεδρος και ο εκπρόσωπος Τύπου, Αλέξανδρος Μιχαηλίδης.

Η μεγαλύτερη απώλεια εκ των πραγμάτων για την Συμμαχία Πολιτών, θα είναι αυτή του Παύλου Μυλωνά ο οποίος με την αποχώρηση του θα μειώσει των αριθμό των βουλευτών της Συμμαχίας στους δυο, όσους έχουν Οικολόγοι – Συνεργασία Πολιτών και ΕΛΑΜ.

Παράλληλα, η αποχώρηση Μυλωνά, θα αποτελέσει και το μεγαλύτερο επικοινωνιακό πλήγμα στην υποψηφιότητα Λιλλήκα λόγω της μεγάλης δημοφιλίας και αποδοχής του από τον κόσμο.

Με απλά λόγια, η εξαγγελία Λιλλήκα κάθε άλλο παρά αναίμακτη θα είναι αφού όσοι μείνουν στο πλευρό του θα πρέπει απορροφήσουν και τους ισχυρούς πολιτικούς κραδασμούς που θα προκαλέσουν οι συγκεκριμένες αποχωρήσεις. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top