Κι όμως η «διαρροή» Παμπορίδη για την υπουργοποίηση ΔΗΚΟϊκού βγήκε αληθινή – Τι είχε γράψει από το Σάββατο

Κι όμως η «διαρροή» Παμπορίδη για την υπουργοποίηση ΔΗΚΟϊκού βγήκε αληθινή – Τι είχε γράψει από το Σάββατο

Το Σάββατο (6/5) ο υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, έγραψε ένα tweet με το οποίο αποκάλυπτε την κομματική ταυτότητα ενός ατόμου εκ των οποίων θα διοριζόταν στην Κυβέρνηση.

To Σάββατο δεν γνωρίζαμε αν ήταν απλά ένα χιουμοριστικό tweet ή μια πληροφορία που είχε βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Διαρροή» Παμπορίδη για την κενή θέση του υπουργού Εσωτερικών

Εν τέλει και όπως φάνηκε ο κ. Παμπορίδης προφανώς είχε ενημέρωση εκ των έσω όταν χαρακτηριστικά έγραφε σε έναν διαδικτυακό του φίλο:

«Κόψε κάτι Χριστάρα γιατί αν αύριο το πρωί υπουργοποιηθεί κανένα φιλαράκι δηκό σου σε βλέπω για παγκόσμιο ρεκόρ κωλοτούμπας...».

Υπενθυμίζουμε ότι τη θέση του υφυπουργού παρά τω Προέδρω που κατείχε ο Κωνσταντίνος Πετρίδης, ανέλαβε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος επί Τάσσου Παπαδόπουλου, Βασίλης Πάλμας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη και Κάρογιαν - Tην ίδια ημέρα έγινε και η πρόταση στον Πάλμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η μητέρα που δεν σιώπησε ποτέ: Η Ανδριάνα Νικολάου ανοίγει την καρδιά της στο «Τ» - «Η πίστη μου δεν με άφησε να λυγίσω»

Η γιορτή της μητέρας είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη, την προσφορά, την αφοσίωση. Μα πάνω απ’ όλα, είναι μια υπενθύμιση της δύναμης που κρύβει μέσα της κάθε μητέρα, μιας δύναμης που δεν λυγίζει, δεν σιωπά, δεν ξεχνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE