ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έπεσε» ξύλο στην Πυροσβεστική – Πυροσβέστης κτυπούσε το κεφάλι συναδέλφου του στο τραπέζι - «Διοικητική έρευνα» σύμφωνα με τον Κεττή

«Έπεσε» ξύλο στην Πυροσβεστική – Πυροσβέστης κτυπούσε το κεφάλι συναδέλφου του στο τραπέζι - «Διοικητική έρευνα» σύμφωνα με τον Κεττή

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πυροσβεστικής Υπηρεσία με δυο πυροσβέστες, για το οποίο διετάχθη διοικητική ερευνά.

Σύμφωνα με παραπολιτικό της εφημερίδας «Πολίτης» (12/05), έκτακτος πυροσβέστης κτυπήθηκε από άλλο συνάδελφο του, λόγω αντιπαράθεσής τους που έχει να κάνει με την παλιά διεύθυνση της πυροσβεστικής και της νυν. Με απλά λόγια το επεισόδιο αποδίδεται στις δυο ομάδες, αυτή των «Νικολαϊκών» και αυτήν των «Τραγκολικών».

Μάλιστα όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ο δράστης φέρεται πως κτυπούσε το κεφάλι του θύματος της επίθεσης (έκτακτος πυροσβέστης) στο τραπέζι. Άξιο αναφοράς, όπως σημειώενται στο δημοσίευμα, είναι πως το όλο περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια και άλλων Πυροσβεστών αλλά κανείς δεν παρενέβη.

Το ξύλο μάλιστα το «έφαγε» ο έκτακτος πυροσβέστης, ο οποίος, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, πρόσκειται στον πρώην διευθυντής Ανδρέα Νικολάου.  

Κληθείς από το ThemaOnline να σχολιάσει το δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής , ανέφερε πως «για το περιστατικό έχει ενημερωθεί τόσο ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής αλλά και ο βοηθός Αρχηγός Υποστήριξης της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα από διορισθέντα ερευνώντα αξιωματικό έτσι ώστε να διαπιστώθει τι ακριβώς έχει συμβεί». 

Ο κ. Κεττής συμπλήρωσε μάλιστα πως «τέτοιου είδους δημοσιεύσεις πλήττουν την εικόνα της Πυροσβεστικής και τείνουν να διασπάσουν το επίπεδο συναδελφοσύνης μεταξύ των Πυροσβεστών και να προκαλέσουν προβλήματα ενόψει και της αντιπυρικής περιόδου της οποίας έχουμε εισέλθει».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top