Αφιέρωμα Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών στον παικταρά που «υπερίπταται στην Κύπρο»! – VIDEO

Αφιέρωμα Παγκόσμιας Ένωσης Ποδοσφαιριστών στον παικταρά που «υπερίπταται στην Κύπρο»! – VIDEO

Η Παγκόσμια Ένωση Ποδοσφαιριστών (FIFPro) κάνει αφιέρωμα στον άσο του ΑΠΟΕΛ Πιέρο Σωτηρίου. Αφορμή, ασφαλώς, οι ετήσιες βραβεύσεις του Παγκύπριου Σύνδεσμου Ποδοσφαιριστών, στις οποίες έλαμψε ο 24χρονος στράικερ.

Ο τίτλος του ιδιαίτερα τιμητικού δημοσιεύματος για τον Κύπριο διεθνή αναφέρει: «Ο Σωτηρίου υπερίπταται στην Κύπρο».

Και συνεχίζει: «Ο Πιέρος Σωτηρίου πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην Κύπρο μετά από μια αστρονομική σεζόν στην οποία πέτυχε πάνω από 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 24χρονος με το φονικό τελείωμα έβαλε τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας πολύ κοντά στον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο πρωταθλήματος, που μπορεί να οριστικοποιηθεί αύριο.

Ο Σωτηρίου που έχει συμφωνήσει με την δανέζικη υπεδύναμη FC Κοπεγχάγη, πήρε το βραβείο του στην τελετή χθες τη νύχτα που είχε ως οικοδεσπότη την κυπριακή ένωση ποδοσφαιριστών (PASP)».

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της FIFPro παρουσιάζει στη συνέχεια video του Κύπριου άσου, αλλά και όλους όσοι τιμήθηκαν στις βραβεύσεις του ΠΑ.Σ.Π. που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (11/05/2017) στο Royal Hall.

ΜακΦαν

Δείτε το VIDEO:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.