ΠΑΦΟΣ: Έβαλε λουκέτο σε νυκτερινό κέντρο η Αστυνομία – Ήταν όλα παράνομα!

ΠΑΦΟΣ: Έβαλε λουκέτο σε νυκτερινό κέντρο η Αστυνομία – Ήταν όλα παράνομα!

Λουκέτο έβαλε τα ξημερώματα της Κυριακής 14/05, σε νυκτερινό κέντρο της Πάφου η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν σήμερα τα ξημερώματα έλεγχο σε υποστατικό στην Πάφο, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας, χωρίς άδεια έκθεσης και πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και χωρίς άδεια χρήσης μεγαφώνων.

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 4 μεγάφωνα, αριθμός αλκοολούχων ποτών και άλλα τεκμήρια. Ο υπεύθυνος του υποστατικού μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.