ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριο ξύλο στο Γυμνάσιο Νεάπολης – Σπασμένο χέρι, τραύμα στο μάτι – «Σκοτώνονται από η ώρα 11:00» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγριο ξύλο στο Γυμνάσιο Νεάπολης – Σπασμένο χέρι, τραύμα στο μάτι – «Σκοτώνονται από η ώρα 11:00» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίσσονταν από η ώρα 11:00 το πρωί στο Γυμνάσιο Νεάπολης της Λεμεσού.

Των Ιωάννας Μάντζιηπα και Χρίστου Ζήνωνος  

Ομάδες μαθητών, αραβικής καταγωγής και Ελληνοκυπρίων, ενεπλάκησαν σε σοβαρά επεισόδια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το ThemaOnline από αστυνομικές πηγές, αλλά και από εκπαιδευτικούς, τα επεισόδια ξέσπασαν αρχικά στις 11:00, περιορίστηκαν λίγο αργότερα, ενώ επανήρχισαν λίγο πριν από τη 01:00.

Αρνητικός απολογισμός, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι ο τραυματισμός δυο μαθητών. Ελληνοκύπριος φέρεται να έσπασε το χέρι του, ενώ Σύρος μαθητής φέρει τραύμα στο μάτι. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Η Αστυνομία φέρεται να πήρε ως τεκμήρια από τη σκηνή ένα ξύλο και ένα σκεπάρνι.

Οι μαθητές χρησιμοποίησαν στις μεταξύ τους συμπλοκές εργαλεία και αντικείμενα από οικοδομικό έργο που είναι σε εξέλιξη εντός του σχολείου.

Όλα φαίνεται να άρχισαν από ένα αστείο που έγινε όταν Ελληνοκύπριος φέρεται να έριξε αγγουράκι σε Σύρο συμμαθητή του. Αμέσως μετά ξέσπασαν επεισόδια. Γονείς μαθητών που μίλησαν στο ThemaOnline μας ανέφεραν ότι εδώ και καιρό συντηρείται κόντρα μεταξύ Ελληνοκυπρίων και μαθητών με καταγωγή από άλλες χώρες. «Δυστυχώς φταίνε όλοι. Δεν έχουμε παιδεία» σχολίασε γονέας στο ThemaOnline.

Η ιστοσελίδα μας στην προσπάθειά της να διασταυρώσει πληροφορίες σε σχέση με το σοβαρό συμβάν, επικοινώνησε με το σχολείο στη 01:11. Εκείνη τη στιγμή ακούσαμε από το τηλέφωνο λειτουργό του εν λόγω Γυμνασίου να μιλά στην άλλη γραμμή και να λέει: «Σκοτώνονται από η ώρα 11:00, τζιαί τωρά εξαναρκέψαν».

 

Εξάλλου, εκπαιδευτικός που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, μας ανέφερε ότι τα επεισόδια έγιναν σε δυο φάσεις. Άρχισαν η ώρα 11:00 και περιορίστηκαν όταν οι καθηγητές επενέβησαν απομονώνοντας εμπλεκόμενους μαθητές, ενώ είχαμε νέο κύκλο επεισοδίων λίγο πριν τη 01:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ: Στο νοσοκομείο δυο μαθητές 13 και 16 ετών – Tραύμα στο μάτι και μώλωπες από την άγρια συμπλοκή

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top