Την Τετάρτη το στερνό αντίο στον Χρίστο – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας και η έκκληση της οικογένειας

Την Τετάρτη το στερνό αντίο στον Χρίστο – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας και η έκκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν συνάδελφοι, φίλοι και η οικογένεια του άτυχου Χρίστου Χρίστου, αστυνομικό της Τροχαίας Λευκωσίας ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης 16/05 σε ηλικία 33 ετών.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομία αναφέρει πως «η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου έχασε την Τρίτη 16/05/2017, ένα άξιο τέκνο της, τον Αστυφύλακα 935, Χρίστο Χρίστου, ο οποίος υπηρετούσε στην Τροχαία Λευκωσίας.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Η στήριξη προς τη σύζυγο και τρία ανήλικα παιδιά είναι δεδομένη».

Να σημειώσουμε πως η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη 17/05/2017 και ώρα 16:00 στον ιερό ναό Χρυσοσώτηρος, στο Πέρα Χωριό Νήσου.

Αντί στεφάνων θα δοθούν εισφορές για την οικογένεια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου Χρίστου – «Καρδιακό πρόβλημα.. Αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλονισμένη η Τροχαία Λευκωσίας από τον ξαφνικό θανάτο του Χρίστου – «Για μένα ήταν όπως το παιδί μου...»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρέθηκε νεκρός 33χρονος αστυνομικός - Πατέρας τριών παιδιών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

LIVE: Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τα ξημερώματα τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - Τα πρώτα αντίποινα από Ιράν με πυραύλους κατά Ισραήλ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν».

BEST OF TOTHEMAONLINE