ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε τράπεζα μέρα μεσημέρι – Ξύλο, φωνές και πανικός μέσα στο κατάστημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία σε τράπεζα μέρα μεσημέρι – Ξύλο, φωνές και πανικός μέσα στο κατάστημα

Πελάτης του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού, «έπεσε» θύμα ληστείας μέσα στην Τράπεζα.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Τρίτης 16/5, άντρας επιτέθηκε σε πελάτη του Συνεργατικού και του απέσπασε γύρω στις 3 χιλιάδες ευρώ.

Ο ληστής, βρήκε την ευκαιρία, καθώς το θύμα έκανε ανάληψη από το ταμείο του Συνεργατικού, και αφού τον πλησίασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και των υπόλοιπων πελατών που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα. Ένας άλλος πελάτης, προσπάθησε να επέμβει, ωστόσο δέχθηκε και αυτός επίθεση από τον δράστη.

Μετά την επίθεση, ο δράστης συγκέντρωσε όλα τα χρήματα του θύματος, ακόμα και αυτά που είχαν πέσει στο έδαφος και απομακρύνθηκε ανενόχλητος από τη σκηνή.

Όταν η Αστυνομία έφτασε στην σκηνή, ο δράστης είχε ήδη «εξαφανιστεί» από τη σκηνή, ωστόσο το θύμα, οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για κατάθεση.

Στην κατάθεσή του το θύμα, ανάφερε ότι ο δράστης ήταν γνωστό του πρόσωπο, με τον οποίο μάλιστα είχαν και οικονομικές διαφορές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top