LIFESTYLE

Αποκάλυψη - Βόμβα: Έχασαν την Ευρυδίκη στην συναυλία του Sting! Που ήταν 20 ολόκληρα λεπτά; VIDEO

Αποκάλυψη - Βόμβα: Έχασαν την Ευρυδίκη στην συναυλία του Sting! Που ήταν 20 ολόκληρα λεπτά; VIDEO

Πήγε τουαλέτα αλλά η ώρα περνούσε κι αυτή ήταν άφαντη...

Το μεγαλύτερο έπαθλο που είδαμε μέχρι στιγμής στο Survivor ήταν η μεταφορά των παικτών της ομάδας των Επωνύμων από τον Άγιο Δομίνικο στην Αμερική για να απολαύσουν τη συναυλία του Sting. 

Σύμφωνα με το dimitra.youweekly.gr ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην συναυλία του Sting που έλαβε χώρα στις 13 Μαΐου. Τα πρώτα λόγια του ανθρώπου από την παραγωγή του Survivor που μετέβη στη συναυλία με τους παίκτες ήταν: «Καλά, τι έχω να σου πω γι’αυτή την συναυλία που λες! Το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού παίζαμε…». 

Στην εν λόγω συναυλία, εκεί που όλοι διασκέδαζαν, ξαφνικά έχασαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι δημοσιογράφοι της παραγωγής την έψαχναν, χωρίς να θέλουν να αναστατώσουν τους συμπαίκτες της… «Προσπαθούσαμε να είμαστε διακριτικοί, καταλαβαίνεις τι θα γινόταν έτσι και έβλεπαν ότι λείπει! Έχουν μπει ήδη ψύλλοι στα αυτιά τους τους για την συγκεκριμένη οπότε δεν ήθελαν τα άτομα της παραγωγής να αναστατώσουν τους υπόλοιπους…Είχε πει ότι θέλει να πάει τουαλέτα και πήγε…».

Και συνέχισε η αποκάλυψη: «Όχι παιδί μου! Όχι… Πήγε στην τουαλέτα, έτσι τους είπε και μετά επειδή καθυστερούσε να επιστρέψει δηλαδή είχαν περάσει 15 λεπτά και ήταν άφαντη πήγε ο… να την ψάξει και να την φέρει πίσω, να δει αν χρειάζεται τίποτα!».

Όταν πήγε ένας δημοσιογράφος να την βρει, την είδε να μιλάει με μία άλλη κοπέλα της παραγωγής, οι οποίες μόλις είδαν ότι πλησιάζει εκείνος απομακρύνθηκαν… «Εε μετά έστειλαν τον… να πάει να την βρει. Κι εκεί την είδε ότι μιλούσε με μία δημοσιογράφο της παραγωγής, αυτή που σου έλεγα και την άλλη φορά. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν πως κρατούσε το κινητό στο χέρι της και κάτι έδειξε στην Ευρυδίκη!

Κι εμείς που νομίζαμε ότι η αλλαγή συμπεριφοράς της Ευρυδίκης ήταν αποτέλεσμα της απομάκρυνσης της Λάουρας από τον Άγιο Δομίνικο...

 

Πηγή:dimitra.youweekly.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Προεδρία: «Η ένταξη στην ΕΕ η σημαντικότερη πολιτική και διπλωματική επιτυχία»

Προεδρία: «Η ένταξη στην ΕΕ η σημαντικότερη πολιτική και διπλωματική επιτυχία»

Η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ αποτελεί την σημαντικότερη πολιτική και διπλωματική επιτυχία της χώρας μας, αναφέρει η Προεδρία με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top