ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Κτύπησε με την καρέκλα στην πλάτη τον Μπουρέλι» - Μαρτυρία Βουλγάρας σερβιτόρας

ΤΕΤΡΑΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: «Κτύπησε με την καρέκλα στην πλάτη τον Μπουρέλι» - Μαρτυρία Βουλγάρας σερβιτόρας

«Είδα ένα πρόσωπο, νεαρό, να κρατά καρεκλά και να κτυπά στην πλάτη τον έναν εκ των δραστών». Αυτό κατάθεσε τη Δευτέρα (22/05) η γυναίκα από την Βουλγαρία, η οποία όπως είπε είδε τους δυο δράστες κατά την ώρα της διάπραξης του άγριου φονικού που σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου του 2016 στην Αγία Νάπα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Η Βουλγάρα υπάλληλος εστιατορίου ανέφερε στην κατάθεσή της πως γύρω στις 22:00 εκείνο το βράδυ, ενώ οδηγούσε το όχημα της, έστριψε αριστερά, είδε το όχημα του Φανού και αλλά δυο. Συνέχισε ευθεία προς το club Aqua, ενώ στα 10 μέτρα άκουσέ τρία δυνατά μπαμ.

«Άκουσα τρία δυνατά μπαμ, δεν έδωσα σημασία νόμιζα πως ήταν πυροτεχνήματα» εξήγησε στην κατάθεση της.

Όπως είπε, αρχικά δεν έδωσε σημασία προχώρησε και έκανε επαναστροφή. Κατά τον γυρισμό της με το αυτοκίνητο προς το εστιατόριο άκουσε μια ριπή και τότε σταμάτησε πέντε μέτρα μακριά από το εστιατόριο.

«Είδα έναν άνθρωπο που φορούσε κουκούλα, μαύρα ρούχα. Ήταν προς την έξοδο του εστιατορίου και κρατούσε πυροβόλο όπλο. Μετά από λίγο έριξε πυροβολισμό. Πιο μέσα είδα ακόμη ένα πρόσωπο, αλλά δεν είδα καλά τι όπλο κρατούσε» ανέφερε η μάρτυρας.

Ακολούθως είδε ένα πρόσωπο να κρατά μια καρεκλά και να κτυπά στην πλάτη τον πρόσωπο με το πυροβόλο όπλο.

«Αμέσως έφυγα, πήγα και βρήκα τον Ματεο και του είπα ότι πυροβολούν τον Φάνο» πρόσθεσε.

Κατά την αντεξέτασή της από την Κατηγορούσα Αρχή, αν το πρόσωπο αυτό είναι νεαρό, η κοπέλα δεν αρνήθηκε τον ισχυρισμό αυτό.

Όλα τα στοιχεία, αλλά και οι πληροφορίες, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το άτομο που κτύπησε με την καρέκλα τον Μπουρέλι (αυτός κρατούσε το πυροβόλο όπλο), ήταν ένα εκ των γιων του ζεύγους Χατζηευθυμίου.

Είπε μάλιστα πως ο ένας εκ των δραστών ήταν καστανόξανθος και φορούσε κοντομάνικη φανέλα.

Να θυμίσουμε πως ο λοχίας του ΤΑΕ Επιχειρήσεων Αρχηγείου Κωνσταντίνος Ξάνθου, στην αντεξέταση του έκανε αναφορά στη μαρτυρία της συγκεκριμένης κοπέλας. Μάλιστα ανέφερε  πως η κοπέλα τους είχε πει πως «είδε κάποιον να κρατά μια καρέκλα για να την γυρίσει σε ένα από τους δράστες. Αργότερα μάθαμε ότι ένα από τα παιδιά του ζεύγους Χατζηευθυμίου προσπάθησε να γυρίσει μια καρέκλα στους δράστες».

Η διαδικασία συνεχίστηκε με τις καταθέσεις ακόμη δυο αστυνομικών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Πήγαν στον «Μπένη» οι ανακριτές – «Μας ζήτησε αντάλλαγμα, μας είπε πως ένας από τους ηθικούς αυτουργούς ήταν ο Γιώργος Φένεκ και ένα άλλο άτομο»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top