Λύθηκε το «μυστήριο» με την ισχυρή έκρηξη που ταρακούνησε τη Λεμεσό – Ανακοίνωση Αστυνομίας

Λύθηκε το «μυστήριο» με την ισχυρή έκρηξη που ταρακούνησε τη Λεμεσό – Ανακοίνωση Αστυνομίας

Υψηλής ισχύος έκρηξη ταρακούνησε και αναστάτωσε τους κάτοικους της περιοχής στη Λεμεσό επί της οδού Πέτρου Τσίρου, το βράδυ της Δευτέρας (22/5), όπως είχαμε μεταδώσει σε δημοσίευμα μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε το σημείο της έκρηξης – Δεν υπάρχουν τραυματίες

 Ισχυρή έκρηξη στη Λεμεσό – Σε κινητοποίηση η Αστυνομία

Ο εκκωφαντικός ήχος σύμφωνα και με επίσημη τοποθέτηση της Αστυνομίας οφειλόταν σε βόμβα που τοποθετήθηκε στο ισόγειο πολυκατοικίας, όπου στεγάζονται τα γραφεία εταιρείας που ασχολείται με επενδύσεις και εισαγωγές.

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση:

«Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11:25μ.μ.. Από την πρώτη στιγμή, έσπευσαν στην περιοχή μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, η έκρηξη οφείλεται στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας, με εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην κύρια είσοδο των γραφείων της εταιρείας».

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE