ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαντά η Θεοχάρους σε όσους λένε ότι θα αυτοπυρποληθεί

Απαντά η Θεοχάρους σε όσους λένε ότι θα αυτοπυρποληθεί

Απάντηση σε όσους την θέλουν ότι με τις επιλογές της στο θέμα των Προεδρικών Εκλογών θα αυτοπυρποληθεί, δίνει η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Είναι θλιβερή κατάντια για τον πολιτικό πολιτισμό, την πολιτική ηθική και την πολιτική αγωγή ενός τόπου, η επιμονή όσων διαχειρίζονται τον δημόσιο λόγο να εκπίπτουν συνεχώς σε πολιτικές αγυρτείες και κακοήθειες στην προσπάθεια τους να πλήξουν ένα πολιτικό πρόσωπο ή έναν οποιονδήποτε πολίτη.
 
‘Έχω διευκρινίσει εκατοντάδες φορές ότι αυτό που τόσο πολύ ερεθίζει την εξυπνάδα μερικών, ούτε ελέχθη με τον τρόπο που επιμένουν να το παρουσιάζουν, ούτε προτίθεμαι να το ερμηνεύσω ξανά. Αρκεί ως εδώ.
 
Και βεβαίως, ούτε εκφράζει την πολιτική που ακολούθησα και ακολουθώ, ούτε πολύ περισσότερο εξέφρασε ποτέ τις πολιτικές της Αλληλεγγύης που καταγράφονται στις διακηρύξεις του Κινήματος και στις καθημερινές δηλώσεις και τοποθετήσεις της προέδρου και των στελεχών του Κινήματος.
 
Η σημερινή παρέμβαση συνιστά την υστάτη ανάμειξη με τις συμπεριφορές όσων έχουν ταχθεί να «αποδομήσουν» την προσωπική μου ιστορία με εκχυδαϊσμούς, αστειάκια, εξυπνάδες, σάτιρες και «σοβαρές» πολιτικές αναλύσεις, αλλά με προφανή έλλειψη φαντασίας και επίδειξη ηθελημένης ή πραγματικής βλακείας και κακοήθειας .
 
Αν μπορούν, ας κατανοήσουν ότι γίνονται καταγέλαστοι γιατί δεν μπορούν να με αγγίξουν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top