Ερντογάν: «Εάν δεν τους εκδώσουν δεν θα πάρουν αυτό που θα ζητήσουν»

Ερντογάν: «Εάν δεν τους εκδώσουν δεν θα πάρουν αυτό που θα ζητήσουν»

Έκδοση των γκιουλενιστών από τις χώρες στις οποίες έχουν διαφύγει ζητά και πάλι ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν προειδοποιώντας τις χώρες που δεν θα το πράξουν πως δεν θα πάρουν από την Τουρκία αυτό που ενδεχομένως θα ζητήσουν στο άμεσο μέλλον.

Θέλουμε να μας τους επιστρέψετε. Αν το κάνετε καλώς, αν όχι τότε να μας συγχωρέσετε,ό,τι πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω, εμείς θα κάνουμε αυτό”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του. Πρόκειται για την πρώτη ομιλία του ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΑΚΡ έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια από την επιστροφή του στην προεδρία του κόμματος και πάλι.

Υποστηρικτές του ΑΚΡ που έφτασαν στην βουλή καταχειροκροτώντας τον Ταγίπ Ερντογάν φώναζαν ρυθμικά “Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν” και έλεγαν το σύνθημα “Είσαι εσύ ένα τραγούδι που θα κρατήσει για πάντα”.

Κατά την έξοδό του από την βουλή ο Τούρκος Πρόεδρος απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Σε ερώτηση για τις πληροφορίες για ανασχηματισμό, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι “υπεύθυνος για ανασχηματισμό είναι ο πρωθυπουργός”. Σε ερώτηση εάν δεν θα γίνει ανασχηματισμός, τόσο ο Ταγίπ Ερντογάν χαμογέλασε όσο και ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ. Ρωτήθηκε επίσης εάν του έλειψαν οι ομιλίες στην κοινοβουλευτική ομάδα και απάντησε με ερώτηση: “Δεν είναι φανερό από την ομιλία μου;”

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».