ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νικολαΐδης παραχώρησε την βουλευτική του σύνταξη και μετά ανέβηκε στο ποδήλατο – Respect από «Συναγερμικό» με τραγούδι του Τερζή

Ο Νικολαΐδης παραχώρησε την βουλευτική του σύνταξη και μετά ανέβηκε στο ποδήλατο – Respect από «Συναγερμικό» με τραγούδι του Τερζή

Ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης αποφάσισε όπως παραχωρήσει την βουλευτική και υπουργική του σύνταξη στον Δήμο καταφέρνοντας να κερδίσει τον σεβασμό του «Συναγερμικού» αντιδημάρχου. Στην πορεία ανέβηκε και στο ποδήλατο μαζί με άλλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και επισκέφθηκε δημοτικό σχολείο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στις 22/5 ο κ. Νικολαΐδης με επιστολή του προς την Γραμματέα του Δήμου γνωστοποιούσε την θέση όπως αποποιηθεί των βουλευτικών και υπουργικών συντάξεων του. Τα εν λόγω ποσά θα διατίθενται στον Δήμο για σκοπούς μέριμνας και Πολιτισμού.

Η απόφαση αυτή δεν άφησε ασυγκίνητο τον «Συναγερμικό» αντιδήμαρχο Νίκο Σύκα, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος της «διαρροής». Ο ίδιος θέλοντας να δείξει «respect» στον κ. Νικολαίδη έγραψε στο facebook:

«Aγαπητοί φίλοι και φίλες , στην ζωή μας οι ηθικές αξίες παραμένουν πάντα , "στα υπόγεια που ειναι η θέα "(λέει το τραγούδι του Πασχαλη τερζη) εξού κ χαρακτηρίζεται από αξία .

Η συμπεριφορά , κάποιων "Ανθρωπάκων "όμως ,που μέσα από το βούρκο που τους περιβάλλει , δεν μπορούν να αποδεκτούν τις πραγματικότητες , αλλά κ την ανθρώπινη ταπεινοτητα τους, είμαι αναγκασμένος (έστω κ αν ο αποστολεας θα απαγοητευτει για την ενέργεια μου ) να δημοσιοποιήσω την πιο κάτω επιστολή που μου κοινοποιήθηκε στις 22 Μαΐου

Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ αρετή #respectnikos».

Την Τετάρτη 31/5 ο κ. Νικολαΐδης συνέχισε να μας εκπλήσσει ανεβαίνοντας στο ποδήλατο μαζί με άλλα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για να επισκεφθεί το δημοτικό του Αγίου Αντωνίου στέλνοντας τα κατάλληλα οικολογικά μηνύματα.

Δείτε την επιστολή Νικολαΐδη:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top