Βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού συγχαίρει τον Αντρέα Μιχαηλίδη- «Τα άδικα ουκ ευλογούνται! Η έδρα ‘κλάπηκε’ από τον ΔΗΣΥ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού συγχαίρει τον Αντρέα Μιχαηλίδη- «Τα άδικα ουκ ευλογούνται! Η έδρα ‘κλάπηκε’ από τον ΔΗΣΥ» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλη χαρά έδωσε η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σε σχέση με την ακύρωση της ανακήρυξης τους βουλευτού της Αλληλεγγύης, κ. Γιώργου Παπαδόπουλου.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα μας δημοσιεύματα, το Εκλογοδικείο Λευκωσίας αποφάσισε την Τετάρτη 31/5 όπως ακυρωθεί η μια εκ των τριών εδρών του κόμματος Αλληλεγγύη στη Βουλή και η οποία άνηκε στον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το Ανώτατο δικαστήριο έλαβε την εν λόγω απόφαση μετά από προσφυγή που καταχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Μιχαηλίδης σε σχέση με τη βουλευτική έδρα που έλαβε η Ελένη Θεοχάρους στις βουλευτικές εκλογές του Μάιου του 2016.

Η είδηση σκόρπισε χαρά στα στελέχη του Συναγερμού Λεμεσού.

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Κυπριανού μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fakebook συγχαίρει τον Αντρέα Μιχαηλίδη λέγοντας πως  τα «Τα άδικα ουκ ευλογούνται!»

Συγκεκριμένα έγραψε

«Μπράβο Ανδρέα Μιχαηλίδη ! Τα άδικα ουκ ευλογούνται!

Η έδρα " κλάπηκε " από τον ΔΗΣΥ

Και θα την πάρουμε πίσω!!!» 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γενικός Έφορος Εκλογών για ακύρωση έδρας Αλληλεγγύης: «Σεβαστή η απόφαση» - «Νέες εκλογές σύμφωνα με το Σύνταγμα»

Πρώην Γενικός Έφορος Εκλογών για «πατάτα» με Αλληλεγγύη: «Λάθος άνθρωπο καλέσατε. Είμαι πολίτης»

Α. Μιχαηλίδης στο ThemaOnline για απόφαση Εκλογοδικείου: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση»

Ακυρώθηκε μια βουλευτική έδρα της Αλληλεγγύης – Εκλογές ξανά στη Λεμεσό

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.