ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πενθήμερη κράτηση για 4 Σουηδούς τουρίστες - Δύο ακόμα αναζητούνται από την Αστυνομία και μπήκαν σε STOP LIST

Πενθήμερη κράτηση για 4 Σουηδούς τουρίστες - Δύο ακόμα αναζητούνται από την Αστυνομία και μπήκαν σε STOP LIST

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε την Παρασκευή (2/6) διάταγμα κράτησης για πέντε ημέρες εναντίον 4 ατόμων από τη Σουηδία ηλικίας 18, 21 και 23 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Πέμπτη (1/6) καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 19χρονο τουρίστα από τη Σουηδία, που διαμένει σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα, ότι γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 29ης Μαΐου 2017, βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Αγία Νάπα με τη φίλη του επίσης 19 χρόνων.
 
Σε κάποια στιγμή η 19χρονη κάλεσε στο κέντρο διασκέδασης τους έξι ομοεθνείς τους για να της παραδώσουν το κλειδί του δωματίου της το οποίο τους είχε δώσει να το φυλάξουν.
 
Όταν τα έξι άτομα έφτασαν στο κέντρο διασκέδασης αναίτια, σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκαν στον 19χρονο και τον έσπρωξαν με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Στη συνέχεια οι έξι Σουηδοί γρονθοκόπησαν τον 19χρονο στο πρόσωπο και σε διάφορα μέρη του σώματος του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
 
Με ασθενοφόρο ο 19χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα κάτω γνάθου και διάφορες εκδορές και εκχυμώσεις στο λαιμό, κεφάλι και πρόσωπο. Ο νεαρός υποβλήθηκε σε χειρουργική εγχείρηση και κρατείται για νοσηλεία.
 
Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον των τεσσάρων νεαρών οι οποίοι  αργά χθες το απόγευμα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση. Ανακρινόμενοι προφορικά οι νεαροί αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη τους στην υπόθεση.
 
Την Παρασκευή οι τέσσερις Σουηδοί οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα πενθήμερης κράτησης.
 
Οι δύο άλλοι νεαροί ηλικίας 21 ετών αναζητούνται από την Αστυνομία και τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στο STOP LIST.

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top