ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Φωτιά σε ξυλουργείο – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Φωτιά σε ξυλουργείο – Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε κλήση για φωτιά σε ξυλουργείο στην Αραδίππου που ήταν εκτός λειτουργίας ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τα αίτια της φωτιάς θα διερευνηθούν την Κυριακή 4/6 σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι στις 14:35 το απόγευμα του Σάββατου 3/6 λήφθηκε η  κλήση για την πυρκαγιά.

Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας «Λοχία Παναγιώτη Θεοφίλου» και «Υπ/μου Ανδρέας Παπαδόπουλου» με σύνολο 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:03. 

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα το υποστατικό έπαθε  ζημιές στην οροφή καθώς επίσης σε ξυλεία και μέρος του εξοπλισμού του. 

Ζημιές έπαθαν και φωτοβολταϊκά συστήματα τα οποία βρίσκονταν στην οροφή του υποστατικού.  

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση τυλικτήρων νερού από το νερό των οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE