ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σεμινάριο στην καρδιά της Λευκωσίας από τον συγγραφέα, Νικόλα Ουρανό – «Πώς να θέτεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να νιώθεις ισορροπία»

Σεμινάριο στην καρδιά της Λευκωσίας από τον συγγραφέα, Νικόλα Ουρανό – «Πώς να θέτεις και να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να νιώθεις ισορροπία»

Σεμινάριο του ειδικού σχέσεων και #1 Bestselling Συγγραφέα, Νικόλα Ουρανού λαμβάνει χώρα στη Λευκωσία την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται από τις 17:00 μέχρι τις 21:00 στο Starbucks Centennial στα φώτα του Γαβριηλίδη στο κέντρο της Λευκωσίας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν στην ιστοσελίδα www.toplano.com. 

Έχεις πολλά όνειρα αλλά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Περνάνε οι ημέρες και νιώθεις ότι δεν έχει το αποτέλεσμα που θέλεις; Θα ήθελες να ζεις την κάθε μέρα με ένα συγκεκριμένο πλάνο και εργαλεία για να πετύχεις τα όνειρά σου; Είσαι από εκείνους που αντιλαμβάνονται ότι κάθε κρίση φέρνει και ευκαιρίες; 

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ναι, τότε το Workshop «Το πλάνο της ζωής μου» είναι ιδανικό για εσένα.

Σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με συμμετέχοντες που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο, άφησε τον εαυτό σου να ξεκαθαρίσει τι θέλει, να ονειρευτεί και να μάθει πρακτικούς τρόπους για να πετύχει τους στόχους του. 

Θα μάθεις: 

-    Πώς να κάνεις την προσωπική σου απογραφή
-    Πώς να βρίσκεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα στο άμεσο μέλλον 
-    Πώς να χρησιμοποιείς το mind mapping για να κάνεις μεγάλους στόχους, πραγματικότητα 
-    Ποια είναι τα 3 κλειδιά της επιτυχημένης προετοιμασίας 
-    Πώς να αποδέχεσαι την αποτυχία και να την κάνεις επιτυχία 

Με τον Νικόλα Ουρανό, Ειδικό σχέσεων, #1 Bestselling Συγγραφέα «Αγάπη Τώρα».

Ο Νικόλας Ουρανός είναι Ειδικός Σχέσεων, ομιλητής και βραβευμένος #1 Bestselling συγγραφέας.

Είναι ο εμπνευστής και ιδρυτής της www.acadimiasxeseon.gr.

Επίσης είναι ο νυν-συγγραφέας του bestselling βιβλίου «Αγάπη τώρα: Τα 7 μυστικά για να ζήσεις τη σχέση  που ονειρεύεσαι».

Πιστοποιήθηκε ως marriage mentor, δηλαδή μέντορας γάμου από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και την ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott, οι οποίοι σήμερα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους μεγαλύτερους εκπαιδευτές συμβούλων γάμου, στην Αμερική.

Αρθρογραφεί και εμφανίζεται τηλεοπτικά για τα θέματα των σχέσεων, παρουσιάζοντας και αναλύοντας θέματα για τις ερωτικές σχέσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Δάσκαλοί του, ο δυο φορές New York Times Best Selling συγγραφέας, ομιλητής και ιδρυτής του Experts Academy, Brendon Burchard και ο ψυχοθεραπευτής Σπύρος Ζαχαρίου.

Είναι παντρεμένος με την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης συγγραφέα και ομιλήτρια, Jill Douka.

Σήμερα μεταδίδει τη γνώση και την εμπειρία του για τη δυνατότητα μας να βιώσουμε, την αγάπη στη ζωή μας, μαζί με το άλλο μας «ολόκληρο».
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top