LIFESTYLE

Διαρροή για Survivor: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία – Τα τρία μεγάλα φαβορί για αποχώρηση

Διαρροή για Survivor: Αυτοί κερδίζουν την ασυλία – Τα τρία μεγάλα φαβορί για αποχώρηση

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Survivor αν δεν καταφέρουν το βράδυ της Τετάρτης 7/6 να κερδίσουν το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Και ξαφνικά, από εκεί που όλοι πίστευαν ότι ο Σπαλιάρας θα πάει… σφαίρα ως τα ημιτελικά, λόγω της απήχησής του στο τηλεοπτικό κοινό, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη για 24 ώρες, φέρεται να τον εμφανίζει να έχει προσπεράσει μόνο τη Σάρα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν στο αγώνισμα ηττηθούν οι Μαχητές και το υψηλόσωμο μοντέλο δεν καταφέρει να κερδίσει την ατομική ασυλία, τότε θα φύγει από το Survivor, αν τεθεί συνυποψήφιος με οποιονδήποτε εκ των υπολοίπων ανδρών του παιχνιδιού (Μάριο, Βασάλο, Αναγνωστόπουλο). Αν όμως βρεθεί στον τάκο μαζί με την Σάρα, κάτι που πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό, τότε η Σάρα θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει, καθώς φέρεται να έχει τερματίσει στην τελευταία θέση.

Οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι προκύψει με έναν εκ των δύο (Σπαλ ή Σάρα) από την πλευρά των Μαχητών, πάλι φέρνει εκτός παιχνιδιού τον Σπαλιάρα ή την Εσκενάζι.

Τι συμβαίνει τώρα στην άλλη πλευρά των Διασήμων, σε περίπτωση που χαθεί η μάχη για την ομαδική ασυλία;

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη φεύγει… περίπατο σε περίπτωση που δεν κατακτήσει την ατομική ασυλία, αφού έχει τερματίσει στην τελευταία θέση της ατομικής κατάταξης μεταξύ και των εννέα παικτών.

Ως προς τη διαρροή των τελευταίων λεπτών, που δίνεται από ελληνικά site αλλά δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί, οι Διάσημοι εμφανίζονται να έχουν κερδίσει το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας και η Σάρα Εσκενάζι να είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

*Ωστόσο τη πιο πάνω διαρροή τη μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη.

Διαβάστε επίσης: Survivor διαρροή: Τεράστιες ανατροπές στην ψηφοφορία του κοινού! Μάριο Πρίαμο ή Ντάνο επέλεξε ο κόσμος; VIDEO

Ντέρμπι ο αγώνας ασυλίας! Μάριος Πρίαμος: «Ολονών μας η καρέκλα τρίζει» - VIDEO

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top