ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 66χρονος παρενοχλούσε μαθητές έξω από Δημοτικό σχολείο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 66χρονος παρενοχλούσε μαθητές έξω από Δημοτικό σχολείο

Kαταγγελία που έκανε η μητέρα ενός μαθητή, ερευνούν τα τελευταία 24ωρα οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Όπως αναφέρει το cretapost, ο 66χρονος άνδρας από τη Βρετανία ο οποίος διαμένει μόνιμα στην πόλη των Χανίων, επισκεπτόταν καθημερινά το Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στο Καστέλι Κισσάμου, τριγύριζε έξω από αυτό και στη συνέχεια παρενοχλούσε τα παιδιά, προχωρώντας σε άσεμνες χειρονομίες.

Ο 66χρονος προέβαινε σε αυτή την πράξη το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα η μητέρα ενός μαθητή να το καταγγείλει στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 66χρονο, τον συνέλαβαν και την Πέμπτη 8/6 αναμενόταν να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Η προανάκριση συνεχίζεται, ώστε να εξακριβωθεί με ποιον τρόπο ο ηλικιωμένος παρενοχλούσε τα παιδιά.

 

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE