ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτογραφίες από τροχαίο που προκαλούν σοκ – Πώς γλίτωσαν οι δυο μοτοσικλετιστές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτογραφίες από τροχαίο που προκαλούν σοκ – Πώς γλίτωσαν οι δυο μοτοσικλετιστές

Στην δημοσιότητα δίνονται μετά από δυο χρόνια φωτογραφίες από τροχαίο ατύχημα στο οποίο συγκρούστηκαν μοτοσικλετιστές με αυτοκίνητο.

Οι εθελοντές της Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού θέλοντας να στείλουν το δικό τους μνήμα στους μοτοσικλετιστές, δημοσιεύουν στο λογαριασμό τους στο Facebook, φωτογραφείς από τροχαίο φίλου και μέλους της EGOPHOBIA.

Μάλιστα κάνουν αναφορά πως  οι δυο μοτοσικλετιστές για να είναι σήμερα στη ζωή, φορούσαν κράνος και εξοπλισμό μοτοσικλετιστή.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

«Καλησπέρα φίλοι μας από όλους εμάς από τη Λεμεσό. Απόψε με φωτογραφίες από Οδική Τροχαία σύγκρουση στην οποία ενεπλάκη φίλος μας και μέλος του EGOPHOBIA ο Στρατής στις 2 Μαρτίου 2015. Οδηγούσε την μοτοσικλέτα του έχοντας επιβάτη τον 12χρονο τότε αδελφοτεκνο του. Τους ανέκοψε την πορεία αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Φορούσαν κράνος και εξοπλισμό μοτοσικλετιστή. Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι υποβλήθηκε σε εγχείρηση του τοποθετήθηκε πλατίνα η οποία αφαιρέθηκε σε μεταγενέστερο στάδιο. Ο Στρατής τραυματίστηκε ελαφρότερα. Μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες μας την ωμή πραγματικότητα φίλοι μας. Υγιείς και δύο μια χαρά τώρα!!!! Προσοχή στο δρόμο φίλοι μας και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα!!! Καλό βράδυ και καλή αύριο!!!»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top