Νέα σύλληψη σε σχέση με την επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου

Νέα σύλληψη σε σχέση με την επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου

Η βρετανική αστυνομία που διερευνά τις αιματηρές επιθέσεις που έγιναν στη Γέφυρα του Λονδίνου το περασμένο Σάββατο ανακοίνωσε χθες ότι συνέλαβε έναν 19χρονο στο ανατολικό Λονδίνο.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία είπε σε δήλωσή της στην ιστοσελίδα της ότι ο νεαρός άνδρας κρατείται σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Λονδίνο βάσει του Αντιτρομοκρατικού Νόμου.

Άλλοι έξι άνδρες κρατούνται στο πλαίσιο ερευνών για την επίθεση, όπου σκοτώθηκαν οκτώ άτομα και τραυματίστηκαν πενήντα όταν τρεις ισλαμιστές μαχητές έριξαν ένα όχημα πάνω σε πεζούς και μαχαίρωσαν άλλα άτομα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE