Πασίγνωστη Κύπρια φόρεσε την ίδια μέρα το ίδιο φόρεμα με τη νονά της κόρης της Καραντώνη! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πασίγνωστη Κύπρια φόρεσε την ίδια μέρα το ίδιο φόρεμα με τη νονά της κόρης της Καραντώνη! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Ειρήνη Καραντώνη την Κυριακή,12/6, έγινε νονά και επέλεξε ένα υπέροχο λευκό φόρεμα. Με το ίδιο φόρεμα εμφανίστηκε ακόμα μια επώνυμη Κύπρια στο τιμόνι της παρουσίασης ενός fashion show.

Δυστυχώς στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούμε να σας υποβάλουμε το ερώτημα «Ποια το φόρεσε καλύτερα;», αφού πρόκειται για ένα φόρεμα υπεραπαραγωγή, το οποίο δεν χρειάζεται αξεσουάρ, για να μπορέσουμε να δούμε πώς το συνδύασαν.

Τόσο η Ειρήνη Καραντώνη, όσο και η Χριστίνα Δημητρίου διαθέτουν καταπληκτικά σώματα και το φόρεμα έδειχνε υπέροχο και στις δύο γυναίκες. 

Η Ειρήνη Καραντώνη το επέλεξε για την μεγάλη μέρα της βάπτισης της αδελφότεκνης της, Αργυρούς Καραντώνη. 

Η δε Χριστίνα Δημητρίου για την παρουσίαση ενός fashion show...

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Διαβάστε επίσης: Υπερπαραγωγή η βάπτιστη της κόρης της Άντρης Καραντώνη! Δείτε φωτογραφίες από την δεξίωση!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE