ΠΑΦΟΣ: Κύμα αντιδράσεων από τους κολυμβητές – Τα νέα ωράρια των ναυαγοσωστών δεν εφαρμόστηκαν ακόμη

ΠΑΦΟΣ: Κύμα αντιδράσεων από τους κολυμβητές – Τα νέα ωράρια των ναυαγοσωστών δεν εφαρμόστηκαν ακόμη

Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί από τους κολυμβητές εξαιτίας των ωραρίων των ναυαγοσωστών, τα οποία παρά τις υποσχέσεις του Δήμου Πάφου για αλλαγή, παραμένουν τα ίδια με αποτέλεσμα κάποιες ώρες οι παραλίες και οι λουόμενοι να παραμένουν “αφύλακτοι”.

Ο Δήμαρχος Πάφου, στην πρόσφατη συνάντηση  με τους επικεφαλείς των Δημοτικών Ομάδων, την Επιτροπή παραλιών και την Έπαρχο, είχε αναφέρει ότι από την 1η Ιουνίου οι παραλίες της Επαρχίας Πάφου, Δημοτικά Μπάνια και ΣΟΔΑΠ, θα επανδρώνονταν σωστά καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ωραρίων των ναυαγοσωστών, χωρίς να μένουν “απροστάτευτοι” οι λουόμενοι. Συγκεκριμένα είχαν αναφερθεί ανακατατάξεις στα ωράρια, όπου τα Δημοτικά Μπάνια και ΣΟΔΑΠ θα είχαν ναυαγοσωστική κάλυψη από τις 6 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Διαβάστε περισσότερα στο farosonair.com επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE