ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ασύλληπτος ο αριθμός καταγγελιών της Αστυνομίας μέσα σε μια μέρα – Εντόπισε μέχρι και καταζητούμενο για απόπειρα ληστείας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ασύλληπτος ο αριθμός καταγγελιών της Αστυνομίας μέσα σε μια μέρα – Εντόπισε μέχρι και καταζητούμενο για απόπειρα ληστείας

Τρία σώματα της Κυπριακής Αστυνομίας επιστρατεύτηκαν την Πέμπτη (15/6) σε μια ολοήμερη επιχείρηση πάταξης της παρανομίας σους δρόμους της Λάρνακας.

Στην μεγάλη επιχείρηση επιστρατεύτηκαν η Τροχαία Λάρνακας, ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλήματος και το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων σε συνδυασμό με την χρήση των έξυπνων περιπολικών ANPR.

Απολογισμός της συντονισμένης επιχείρησης ήταν να γίνουν 199 καταγγελίες, 36 παρατηρήσεις εφτά δεσμεύσεις αυτοκινήτων και να εντοπιστούν άλλα επτά άτομα με εντάλματα προστίμων. Όλα αυτά μέσα σε μόλις 24 ώρες.

Ανάμεσα στους παρανομούντες οδηγούς εντοπίστηκαν όμως και εγκληματικά στοιχεία. Συγκεκριμένα όχημα το οποίο ερευνήθηκε διαπιστώθηκε ότι ήταν κλοπιμαίο.

Ο 21χρονος αλλοδαπός οδηγός του δεν ήταν κάτοχος πιστοποιητικού ασφαλείας και δεν είναι κάτοχος άδειας οδήγησης ενώ ο ίδιος φέρεται να διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο ίδιος είχε ως συνεπιβάτες δύο 21χρονους και ένα 20χονο, όλοι ομοεθνείς του.  Κατά τη σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 20χρονου μικρή ποσότητα κάνναβης, ενώ από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε στο ντουλαπάκι ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 10 εκατοστών, ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης, ένα βουλγάρικο διαβατήριο καθώς και δύο πινακίδες αριθμών εγγραφής που αντιστοιχούν σε άλλο αυτοκίνητο το οποίο είναι δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Τόσο ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου όσο και ο 20χρονος συνεπιβάτης, συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 20χρονου εκκρεμούσε ένταλμα απόπειρας ληστείας σε περίπτερο στην επαρχία Λευκωσίας, που διαπράχθηκε στις 5 Ιουνίου, 2017.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας, τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού Νήσου, την ΥΚΑΝ Λάρνακας, το ΤΑΕ Λάρνακας καθώς και από την Τροχαία Λάρνακας.

ToThemaOnline/ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top