ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά σε όχημα εν κινήσει στο ανήφορο της Κακορατζιάς

Φωτιά σε όχημα εν κινήσει στο ανήφορο της Κακορατζιάς

Πυρκαγιά ξέσπασε την Τετάρτη (21/6) το απόγευμα σε αρθρωτό όχημα, το οποίο βρισκόταν σε κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά το ανήφορο της Κακορατζιάς.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για αντιμετώπιση του περιστατικού ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με δύο οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17:40.

Το αρθρωτό όχημα μετέφερε ψυγείο με κρέατα το οποίο αποσύνδεσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την άφιξη της και δεν επηρεάστηκε από την πυρκαγιά. Η πυρκαγιά ήταν στο χώρο της μηχανής του οχήματος και κατασβήστηκε με την χρήση τυλιχτήρα νερού.

Δεν χρειάστηκε να κλείσει ο αυτοκινητόδρομος, ούτε υπήρξαν τραυματίες.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από μηχανική βλάβη στο αρθρωτό όχημα.

Στο μεταξύ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 21ης Ιουνίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 22ης  Ιουνίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, εκ των οποίων 17 πυρκαγιές, 10 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top