Στην Μύκονο η Κύπρια παρουσιάστρια με την αδελφή και την μητέρα της! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Μύκονο η Κύπρια παρουσιάστρια με την αδελφή και την μητέρα της! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως φαίνεται, οι επώνυμες Κύπριες από την Λάρνακα αγαπούν οικογενειακώς το νησί του Αιόλου, και γι αυτό το τιμούν με την παρουσία τους.

Η Χριστίνα Δημητρίου αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο, τον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό. Εκεί συνάντησε την αδελφή της, Στέλλα Δημητρίου, η οποία περνά όλο της το καλοκαίρι στο νησί των ανέμων. 

Οι δύο αδελφές περνούν καταπληκτικά μαζί με τις επώνυμες φίλες τους, αλλά και την μητέρα τους, η οποία ταξίδεψε μέχρι το κοσμοπολίτικο νησί για να περάσει όμορφες στιγμές μαζί με τις κόρες της. 

Φωτογραφία της Christina Demetriou.

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Η Χριστίνα και η Στέλλα Δημητρίου με τις φίλες τους.

Φωτογραφία της Samantha Apostolopoulou.

Η παρουσιάστρια ποζάρει με την μητέρα της για μια selfie. 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE