ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη για το θάνατο της Λένιας Αντωνιάδου – Έδινε σκληρή μάχη τον τελευταίο χρόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θλίψη για το θάνατο της Λένιας Αντωνιάδου – Έδινε σκληρή μάχη τον τελευταίο χρόνο

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης εκφράζει τη θλίψη της για το χαμό της Λένιας Αντωνιάδου.

Σε ανακοίνωσή της, η ΚΟΠΕ αναφέρει πως η Λένια Αντωνιάδου, που διετέλεσε μέλος της ΚΟΠΕ τη διετία 2012-2014 απεβίωσε σε ηλικία 69 ετών, ύστερα από άνιση μάχη που έδωσε με μεγαλείο ψυχής τον τελευταίο χρόνο.«Ο θάνατός της αποτελεί απώλεια για την κυπριακή πετόσφαιρα και εν γένει τον κυπριακό αθλητισμό», σημειώνει.

Όπως αναφέρει «έντονη και αξιοσημείωτη υπήρξε η εμπλοκή της Λένιας Αντωνιάδου στα αθλητικά δρώμενα του τόπου, με ιδιαίτερη αγάπη τα ναυταθλήματα», σημειώνοντας ότι «διετέλεσε Μέλος και Πρόεδρος επί σειρά ετών του Δ.Σ. του Ν.Ο.Αμμοχώστου, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριάθλου, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κανό-Καγιάκ, Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΚΟΕ».

Η  κηδεία της Λένιας Αντωνιάδου, που θα τελεστεί υπό τον ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισσα, στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού, την Τρίτη 27 Ιουνίου, και ώρα 14.00.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.