ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πατάει καλύτερα η «Κυρία», ανούσια η Ομόνοια!

Πατάει καλύτερα η «Κυρία», ανούσια η Ομόνοια!

Σε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο ΓΣΠ χωρίς όμως τις πολλές φάσεις, η Ομόνοια και η Ανόρθωση χωρίς να «αγγίξουν» καμία ψηλά στάνταρτ απόδοσης, πήγαν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Όσον αφορά την εικόνα του πρώτου μέρους στο ντέρμπι που διεξάγεται στην πρωτεύουσα αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανόρθωση φάνηκε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με την Ομόνοια η οποία στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λέπτου ναι μεν κράτησε μπάλα αλλά ήταν ανούσια, χωρίς να φτιάξει την μεγάλη φάση. 

Η Ανόρθωση σε αντίθεση με την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου ήταν αυτή που κατάφερε να καταγράψει δύο με τρεις  πολύ καλές ευκαιρίες στο ημίχρονο και έφτασε μια «ανάσα» για να ανοίξει το σκορ με τον Ράγιος στο 17ο λεπτό, τον Καμαρά στο 25ο λεπτό και τον Σισέ στο 37ο λεπτό.

Ο τεχνικός της «Κυρίας» Ρόνι Λέβι για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ανακάτεψε γερά την «τράπουλα» έτσι ώστε να οδηγήσει την ομάδα του στο «διπλό», ενώ από πλευράς Ομόνοιας, ο Πάμπος Χριστοδούλου σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα προχώρησε μόνο σε δύο αλλαγές.

Σίγουρα με το αποτέλεσμα να μένει «κολλημένο» στο μηδέν, το δεύτερο ημίχρονο αναμένεται με τεράστια αγωνία από τους οπαδούς που έδωσαν το παρών τους στο γήπεδο της πρωτεύουσας. Πάντως στην επανάληψη αν παραμείνει ως έχει το σκορ θα δούμε να γίνονται και κινήσεις στην «σκακιέρα» των δύο πάγκων.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top