ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι «ένοικοι» στον «Αρχάγγελο» έχουν τον… λόγο!

Οι «ένοικοι» στον «Αρχάγγελο» έχουν τον… λόγο!

Ναι μεν χρωστάει τρία παιχνίδια ο ΑΠΟΕΛ για να μπορέσει να υπάρξει ολοκληρωμένη εικόνα για τη θέση που θα κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα, σε σχέση με τους δέκα αγώνες που ήδη έδωσαν οι άλλοι συνεδιεκδικητές του τίτλου, όπως είναι ΑΕΚ και Ανόρθωση, που βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις, αλλά το ότι σε επτά παιχνίδια μετράει δέκα ολόκληρους χαμένους βαθμούς με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο αυτό από μόνο του στέλνει τα δικά του μηνύματα.

Ναι μεν η ευθύνη δεν βαραίνει εξ ολοκλήρου τον Ελλαδίτη τεχνικό, καθώς ουδείς ξεχνά πως ο προγραμματισμός η στελέχωση του ρόστερ σε μεγάλο της κομμάτι το περασμένο καλοκαίρι έγινε με άλλον προπονητή στον πάγκο των πρωταθλητών Κύπρου, αλλά ο χρόνος υπήρξε στον Γιώργο Δώνη για ν’ αλλάξει πράγματα και καταστάσεις, να δουλέψει, να βελτιώσει, να περάσει τη δική του φιλοσοφία και τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παρουσιάζει στα γήπεδα ο ΑΠΟΕΛ.

Το να είναι η ομάδα μετά από επτά παιχνίδια που έδωσε, συν τα τρία που έχουν βασικοί συνεδιεκδικητές του τίτλου, να τους βλέπει από μακρινή απόσταση μέχρι και διπλάσιους βαθμούς από ότι έχει ο ΑΠΟΕΛ, τότε αυτό πιέζει ακόμη περισσότερο τα πράγματα, δίδει περαιτέρω άγχος, αυξάνει τον προβληματισμό, ενώ στη… μέση είναι και το «ταμπλό» των υποχρεώσεων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, Τσάμπιονς Λιγκ.

Ναι υπάρχει το δικαιολογητικό των πολλών τραυματισμών, σημαντικά είναι αυτά τα αγωνιστικά προβλήματα, αλλά όταν μία ομάδα θέλει να φημίζεται για τη στόφα και το μέταλλο μεγάλης ομάδας που διαπρέπει στις εγχώριες διοργανώσεις εδώ και πάμπολλα χρόνια, κάνει περήφανο το κυπριακό ποδόσφαριο στην Ευρώπη για αρκετά έτη, τότε τέτοιες δικαιολογίες δεν μπορούν να υφίστανται.

Υπάρχουν οι παίκτες, η ποιότητα παικτών είναι εκεί, η εμπειρία, η ικανότητα αυτών, η σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, πειθαρχία, καθαρό μυαλό, είναι μερικά στοιχεία που επιβάλλεται να επιστρέψουν ξανά από τους ίδιους πρωταγωνιστές στα γήπεδα, να πάρει ο ΑΠΟΕΛ τα… πάνω του, να ανέβουν οι στροφές και να καλύψει, όσο μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

ΑΠΟΕΛ στην 8η θέση σε 7 αγώνες μονάχα 11 βαθμούς ουδείς φίλος της ομάδας μπορεί να θυμάται στο παρελθόν τέτοια συγκομιδή.

Δώνης και παίκτες καλούνται να στείλουν απαντήσεις.  Η διοίκηση Πετρίδη έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ελλαδίτη κόουτς και έστειλε το μήνυμα στους παίκτες.  Η… μπάλα είναι σε όλους στους «ένοικους» του αθλητικού προπονητικού κέντρου στον «Αρχάγγελο»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top