ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Απόλλων-Δόξα (ενδεκάδες)

LIVE: Απόλλων-Δόξα (ενδεκάδες)

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ
Α΄ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος
Β΄ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Καϊλης Πανίκος

 

Δόξα (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μπα, Ρεδόνδο, Μουκτάρης, Ιωάννου, Κιφουετί, Ενινφούλ, Ασαμόα, Ζατλ, Κένιντι, Σαντίκ.

Στον πάγκο: Κίσσας, Αγγελής, Στυλιανού, Άλαν, Σπόλιαριτς, Ντα Σίλβα, Πίττας, Σαρδινέρο, Χατζηβασίλης, Παπουλής, Ζελάγια.

Απόλλων (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Βασιλείου, Γιούστε, Ρομπέρζ, Σακέτι, Γιάκολις, Άλεφ, Μάγκλιτσα, Μαρτίνες, Σκέμπρι.

Πάμε τώρα να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Η Δόξα από την άλλη, η οποία έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Απόλλωνας είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη, αλλά καλείται να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο, τέσσερις μέρες πριν την κρίσιμη μάχη του κόντρα στην ιταλική Αταλάντα στο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Τη δεδομένη στιγμή, η Λεμεσιανή ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 12 βαθμούς, αλλά με τρία παιχνίδια λιγότερα, ενώ η ομάδα της Κατωκοπιάς είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω (6η θέση) με 13 βαθμούς συγκομιδή, αλλά χωρίς να «χρωστάει» παιχνίδι.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στο σημερινό (29/10) πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής, είναι αυτό του Τσιρείου ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Δόξα (18:00), την εξέλιξη του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό από το ThemaSports.com!

Καλησπέρα σας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top