ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο… περίμενε ο Σωφρόνης ενόψει Αταλάντα

Στο… περίμενε ο Σωφρόνης ενόψει Αταλάντα

Μετά τη χθεσινή… “παράσταση 45 λεπτών”, όπου ο Απόλλωνας “ισοπέδωσε” τη Δόξα στο Α΄ ημίχρονο και στο δεύτερο έριξε στροφές για να κάνει συντήρηση δυνάμεων, ξεκίνησε σήμερα (30/10) την προετοιμασία του ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης (02/11, 20:00) με αντίπαλο την Αταλάντα στο ΓΣΠ.

Μπορεί η Λεμεσιανή ομάδα να είναι το αουτσάιντερ απέναντι στους Ιταλούς (οι οποίοι στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα τους απέναντι στον Απόλλωνα έκαναν… επίδειξη δύναμης), όμως στο ΓΣΠ “μεταμορφώνεται” και έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της, είναι ικανή για την υπέρβαση.

Το θετικό για τον Σωφρόνη Αυγουστή είναι ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες, δεν σπατάλησαν πολλές δυνάμεις, αφού “καθάρισαν” την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο και αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι θα γίνουν και κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, τότε κόντρα στην Αταλάντα θα παρουσιαστεί μία “φρέσκια” ομάδα η οποία θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Με τα μέχρι στιγμής βαθμολογικά δεδομένα, αν ο Απόλλωνας κερδίσει, τότε μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης, ενώ ακόμα και με ισοπαλία, θα διατηρήσει τις πιθανότητες του, αρκεί να μη ξανακερδίσει η Λιόν την Έβερτον…

Πάντως, το έργο των “κυανολεύκων” είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως κανείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη μάχη, ούτε σκέφτεται κανείς από τώρα το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στην “Αρένα”.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν έχει καταλήξει ακόμα στο πλάνο του για την Αταλάντα, αφού ακόμα είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Ζάντερ και Πιτσιάν (θα ξεκαθαρίσει αύριο, το αργότερο μεθαύριο), ενώ είναι στον… “άερα” και η συμμετοχή του Ντα Σίλβα, ο οποίος θυμίζουμε ότι χθες ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε τελικά εκτός ενδεκάδας.

Αν δεν είναι 100% έτοιμος, τότε θα προφυλαχθεί για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ρισκάρει ο Κύπριος τεχνικός… Κάτι απόλυτα λογικό!

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι είναι δεδομένη η απουσία του τιμωρημένου Ρομπέρζ…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top