ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυσαρέσκεια Μαρινάκη για το εμετικό πανό της «Θύρας 7» κατά Σαββίδη!

Δυσαρέσκεια Μαρινάκη για το εμετικό πανό της «Θύρας 7» κατά Σαββίδη!

Η στήλη “Non Paper” και η εφημερίδα FORZA αποκαλύπτουν την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο χυδαίο πανό εναντίον του Ιβάν Σαββίδη και της οικογένειας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που σηκώθηκε στο πέταλο της Θύρας 7.

Το εμετικό πανό που έκανε την εμφάνισή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού και εύχονταν… θάνατο στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του, αποτέλεσε την «μαύρη σελίδα» του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Θάνατος στον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του. Να καούν στην κόλαση» ευχήθηκε μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, αναφερόμενη στον μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου του Βορρά» και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Να θυμίσουμε πως το πανό έπειτα από αίτημα των ανθρώπων του Δικεφάλου κατέβηκε πριν ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, ενώ λίγο αργότερα ανέβηκε ξανά για λίγο πριν ξανακατέβει οριστικά.

Ως γνωστόν ο Κώστας Καραπαπας μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε στη συνέντευξη Τύπου, τοποθετήθηκε για το συμβάν:

«Εμείς δεν θέλουμε να υπάρχουν υβριστικά πανό για κανέναν στο γήπεδό μας. Εγώ δεν ξέρω ρωσικά. Ζήτησε ο ΠΑΟΚ να κατέβει το πανό αυτό και κατέβηκε. Ο κ. Μαρινάκης όμως έχει στοχοποιηθεί περισσότερο και από κάθε άλλον και πρώτος και όχι ο κ. Σαββίδης. Πρώτοι εμείς έχουμε στοχοποιηθεί τόσο. Δεν είδαμε τότε τόση ευαισθησία για τον κ. Μαρινάκη όπως τώρα για τον κ. Σαββίδη».

Αυτά υποστήριξε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χωρίς από εκεί και πέρα να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση (και) από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης, ο μεγαλομέτοχος της πειραϊκής ΠΑΕ εξέφρασε σε στενούς συνεργάτες την έντονη δυσαρέσκεια του, από την στιγμή που το εμετικό πανό έκανε την εμφάνιση του στο πέταλο της Θύρας 7 και ευχόταν θάνατο στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και τα μέλη της οικογένειας του.

Έστω κι αν ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» συν τω χρόνω, δεν μπήκε στη διαδικασία να τοποθετηθεί επισήμως και να το καταδικάσει δημοσίως.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top