ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή σχεδίων για τους «Λέοντες»… και μεγάλη ζημιά

Αλλαγή σχεδίων για τους «Λέοντες»… και μεγάλη ζημιά

> style="text-align: justify"> >

Όταν κληρώθηκε η Progres Niedekorn μαζί με την Rangers, με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ, κάποιοι οπαδοί των «γαλαζοκιτρίνων» ίσως βιάστηκαν περισσότερο από το κανονικό διευθετώντας τα πάντα για την μετάβαση τους στην Σκωτία και συγκεκριμένα στην Γλασκώβη.

Είναι γεγονός ότι όλοι έχριζαν από την αρχή ως φαβορί την Ράντζερς, αφού το ονόματα των δύο αντιπάλων αλλά και η ποιότητα τους είχε ένα μεγάλο χάσμα διαφοράς δυναμικότητας. Τελικά η Progres έκανε την σούπερ έκπληξη, νίκησε με 2-0, και έριξε στο «καναβάτσο» την ομάδα της Σκωτίας, στέλνοντας παράλληλα την ΑΕΛ στο Λουξεμβούργο.

Φυσικά όσοι ΑΕΛίστες βιάστηκαν να κόψουν εισιτήριο για Γλασκώβη… θα πρέπει να αναθεωρήσουν για το ταξίδι τους, και αν θέλουν να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, θα πρέπει αναγκαστικά να κόψουν εισιτήρια για τον νέο τους προορισμό, ο οποίος είναι το Λουξεμβούργο.


>Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top