Πρώτη προπόνηση επί Πορτογαλικού εδάφους

Πρώτη προπόνηση επί Πορτογαλικού εδάφους

Η ΑΕΚ βρίσκεται στο Φάρο της Πορτογαλίας για τον επαναληπτικό αγώνα με την Λίνκολν του Γιβραλτάρ.

Μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι 11ωρών, οι ποδοσφαιριστές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ βρέθηκαν στο γήπεδο, και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί Πορτογαλικού εδάφους.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Την πρώτη της προπόνηση στο Faro της Πορτογαλίας ολοκλήρωσε πριν από λίγο η ομάδα μας.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε κοντινό γήπεδο από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή και είχε χαρακτήρα χαλαρώματος μετά το κουραστικό ταξίδι.

Αύριο (05/07) στις 19:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Κύπρου) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στο «Estadio Algarve».

Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE