LIFESTYLE

Ο Ντάνος απαντά στη λασπολογία ότι φώναζε τις κάμερες! «Να μου κοπούν τα πόδια...» - VIDEO

Ο Ντάνος απαντά στη λασπολογία ότι φώναζε τις κάμερες! «Να μου κοπούν τα πόδια...» - VIDEO

ong>Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο Survivor Πανόραμα  για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την Ειρήνη Κολιδά, τον Χανταμπάκη και απάντησε σε όλα τα καυτά ερωτήματα της Μελέτη. Όπως τόνισε ο Ντάνος, η αθλητικογράφος είχε επηρεαστεί από την αρνητικότητα που υπήρχε προς το πρόσωπό του. «Με την Ευρυδίκη συστηθήκαμε μέσα από τις δικές μου τοποθετήσεις και πράξεις. Παρασύρθηκε λίγο με όλο αυτό και θεωρώ ότι ήταν αρκετά ώριμη να επιλέξει αν θα παρασυρθεί ή όχι. Η Ευρυδίκη δεν είναι ανώριμο κορίτσι ή παιδί, ίσως το “παρασύρθηκε” είναι λίγο υπερβολικό. Θεωρώ ότι επηρεάστηκε από όλη αυτή την αρνητικότητα απέναντί μου, από κάποιους λίγο, λίγο, κάποιοι περισσότερο και συσσωρεύτηκε μια αρνητικότητα. Και κάπου επηρεάστηκε. Το “παρασύρθηκε” το παίρνω πίσω γιατί είναι λίγο υπερβολικό. Είναι ένα άτομο που έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και αποφασίζει για τον εαυτό της. Δεν επιτρέπει πράγματα να αποφασίζουν οι άλλοι γι’ αυτήν. Αυτό που είχε πει ο Χρανιώτης ισχύει. Είμαστε σε ένα παιχνίδι που πρέπει να αποφασίσει ποιος θα φύγει. ong>Όταν ταιριάζεις με έναν άνθρωπο, δεν θα επιλέξεις αυτόν, θα επιλέξεις κάποιον που δεν ταιριάζεις. Εγώ ήμουν αυτός ο άνθρωπος για πολλούς ανθρώπους εκεί μέσα. Να μου κοπούν τα πόδια αν φώναξα ποτέ κάμερα ή αν έπαιξα ποτέ κάτι μπροστά στην κάμερα. Ο Χρανιώτης είχε πει ότι είναι σαν να ψάχνεις το εξιλαστήριο θύμα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top