Η αστυνομία στην Αίγυπτο σκότωσε 14 ενόπλους γιατί εμπλέκονταν σε πρόσφατες επιθέσεις στο βόρειο Σινά

Η αστυνομία στην Αίγυπτο σκότωσε 14 ενόπλους γιατί εμπλέκονταν σε πρόσφατες επιθέσεις στο βόρειο Σινά

Το Yπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι δυνάμεις του σκότωσαν 14 ενόπλους στην επαρχία Ισμαηλία, προσθέτοντας ότι τα πρόσωπα αυτά εμπλέκονταν σε πρόσφατες επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας στο βόρειο Σινά.

Τουλάχιστον 23 Aιγύπτιοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε δυο επιθέσεις που πραγματοποίησαν καμικάζι με παγιδευμένα αυτοκίνητα σε δύο στρατιωτικά σημεία ελέγχου στο βόρειο Σινά χθες, σε μια επίθεση την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος. `Hταν μια από τις πλέον πολύνεκρες επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας τα τελευταία χρόνια. Η Αίγυπτος αντιμετωπίζει μια ισλαμιστική εξέγερση της οποίας ηγείται το ΙΚ στην απομακρυσμένη Χερσόνησο του Σινά, όπου εκατοντάδες στρατιώτες και αστυνομικοί έχουν σκοτωθεί από το 2013, όταν ο στρατός ανέτρεψε τον ισλαμιστή Πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι έπειτα από μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE