ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αστυνομία: Δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία για τον πυροβολισμό του οπαδού της Ομόνοιας

Αστυνομία: Δεν έγινε  οποιαδήποτε καταγγελία για τον πυροβολισμό του οπαδού της Ομόνοιας

Δεν δόθηκε οποιαδήποτε πληροφορία και δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία στην Αστυνομία, αναφέρει σε ανακοίνωση της, σε σχέση με τη ανακοίνωση των οργανωμένων της Ομόνοιας σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρει ότι οπαδός της δέχθηκε πυροβολισμό από γκαζοπίστολο.

Ακόμα, η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι το άτομο που δέχθηκε τον πυροβολισμό δεν επιθυμεί να έλθει σε επικοινωνία με την Αστυνομία και ούτε να προβεί σε καταγγελία. Σε έρευνα στη οικία του 45χρονου, που φέρεται να πυροβόλησε τον οπαδό της Ομόνοιας σύμφωνα με την ανακοίνωση των οργανωμένων, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν δύο αεροβόλα πιστόλια τα οποία κατέχει νόμιμα και ένα ομοίωμα πιστολιού. Δείτε επίσης: Η Θύρα 9 επανέρχεται για το επεισόδιο στις Πλάτρες: «Ο κύριος μέσα από το σπίτι πυροβόλησε με γκαζοπίστολο» Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την ανακοίνωση φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επεισόδιο στις Πλάτρες τη Κυριακή 9/7: Κατ αρχάς, η Αστυνομία διερευνά πάντοτε όλες τις καταγγελίες με σοβαρότητα, επαγγελματισμό και αμεροληψία, με στόχο την πλήρη διερεύνηση και εξιχνίαση. Στις 9/7/17 έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από 45χρονο κάτοικο Πλατρών ότι, το ίδιο βράδυ, ομάδα αγνώστων προσώπων που έφεραν διακριτικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατάστρεψαν σημαία προκαλώντας επίσης ζημιές στην περιουσία του. Αμέσως δόθηκαν οδηγίες για διερεύνηση της καταγγελίας από το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Τοπικό Αστυνομικό Σταθμό. Όσο αφορά την τοποθέτηση στη σχετική ανακοίνωση των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ότι ένα πρόσωπο τραυματίστηκε από πυροβολισμό που ρίχθηκε από τον ένοικο της οικίας με τη χρήση γκαζοπίστολου, αναφέρεται ότι δεν έγινε οποιαδήποτε καταγγελία και δεν δόθηκε οποιαδήποτε πληροφορία στην Αστυνομία. Αμέσως μετά την ανάρτηση της ανακοίνωσης στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακριτές της υπόθεσης, επικοινώνησαν με μέλη του Συμβουλίου του ΣΥΦΙ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με σκοπό τον εντοπισμό του προσώπου που τραυματίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορία, το συγκεκριμένο πρόσωπο, φέρεται να μην επιθυμεί να έλθει σε επικοινωνία με την Αστυνομία αλλά ούτε και να προβεί σε καταγγελία. Οι εξετάσεις για διερεύνηση της εν λόγω υπόθεσης καθώς και των προσώπων που ενέχονται, συνεχίζονται. Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ερευνήθηκε η κατοικία του 45χρονου όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για εξετάσεις δύο αεροβόλα πιστόλια τα οποία κατέχει νόμιμα καθώς και ένα ομοίωμα πιστολιού. Καταληκτικά, τονίζεται ότι, οι οποιεσδήποτε καταγγελίες ή ακόμα και πληροφορίες, είναι ορθότερο να αναφέρονται άμεσα στην Αστυνομία για να διερευνώνται και να γίνονται οι δέουσες ενέργειες. Οι επικρίσεις για προχειρότητα και μεροληψία από μέρους της Αστυνομίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και όπως αποδεικνύεται από τη διερεύνηση πολυάριθμων σοβαρών υποθέσεων, η Αστυνομία λειτουργεί πάντοτε με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό στο πλαίσιο εφαρμογής των Νόμων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top