ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Οι μεταγραφικές εξελίξεις στην Ανόρθωση «τρέχουν» με γρήγορους ρυθμούς, με τον Ρόνι Λέβι να θέλει τους ποδοσφαιριστές μέχρι την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Όπως είναι ήδη γνωστό, την Πέμπτη (13/7) έρχεται στο νησί της Κύπρου ο Ντούγκλας με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Κυρία», κι έτσι να προστεθεί ένα «υπερόπλο» στη φαρέτρα του φιλόδοξου τεχνικού.
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός δε θα είναι η μοναδική κίνηση των ερχόμενων ημερών στο «στρατόπεδο» του συλλόγου από την Αμμόχωστο. Πιο συγκεκριμένα, ο Σεργκέι Μακάροφ θα υπογράψει άμεσα, με τις ανακοινώσεις να βγαίνουν τις επόμενες ώρες. Ο παίκτης ανήκει στην Λοκομοτίβ Μόσχας και όλα δείχνουν ότι θα έρθει στην Ανόρθωση με την μορφή δανεισμού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις