ΠΑΦΟΣ: Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και είπε να βάλει το χέρι του στο «μέλι» - Συνελήφθη από την Αστυνομία 53χρονος

ΠΑΦΟΣ: Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και είπε να βάλει το χέρι του στο «μέλι» - Συνελήφθη από την Αστυνομία 53χρονος

Στην σύλληψη αλλοδαπού τουρίστα προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 19/7. Η καταγγελία έγινε από 58χρονη Κύπρια καθώς ο αλλοδαπός τουρίστας θέλησε να βάλει το χέρι του στο «μέλι» και να κλέψει χρήματα και άλλα τιμαλφή από το αυτοκίνητο της παραπονούμενης.

Πρόκειται για 53χρονο ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία στις 17.7.2017  έκλεψε από  όχημα ιδιοκτησίας 58χρονης Κύπριας  που ήταν σταθμευμένο στην Κάτω Πάφο σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου 1000 ευρώ σε κέρματα , 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα , ένα χρυσό ρολόι Guess αξίας 150 ευρώ , ένα βραχιόλι αξίας 100 ευρώ και ένα δαχτυλίδι αξίας 200 ευρώ. Ανακρινόμενος ο 53χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος και παρέδωσε μέρος των κλοπιμαίων. Αύριο αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE