Επ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά στο χωριό Ορά – Μάχη με τις φλόγες δίνουν 30 περίπου πυροσβέστες και εναέρια μέσα

Επ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκτός ελέγχου πυρκαγιά στο χωριό Ορά – Μάχη με τις φλόγες δίνουν 30 περίπου πυροσβέστες και εναέρια μέσα

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 15:30 της Τετάρτης 19/7 σε αγροτική περιοχή του χωριού Ορά με κατεύθυνση τη Βαβατσινιά. Μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Τμήματος Δασών στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστική Αντρέα Κεττή οι πύρινες γλώσσες κατακαίουν προς το παρόν άγρια βλάστηση και ορισμένα πεύκα ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει και ενεργούν  7 οχήματα της Πυροσβεστικής , 5 του τμήματος δασών, 1 όχημα του ταμείου Θήρας και άλλο ένα της Πολιτικής Άμυνας. Στην κατάσβεση της φωτιάς ρίχτηκαν και τα 5 πτητικά μέσα πυρόσβεσης που έχουν στη διάθεση τους οι αρχές της Δημοκρατίας με πρώτιστο μέλημα η πυρκαγιά να περιοριστεί και μην πλησιάσει το Δάσος της Βαβατσινιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE