ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε σταθμευμένο όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε σταθμευμένο όχημα

Φωτιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης στην οικία του ιδιοκτήτη ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/7.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής: "H ώρα 02:39 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα σε στεγασμένο ανοικτό χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού ‘’Λοχία Βασίλη Κρόκου΄΄ με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03:09. Από την πυρκαγιά ζημιά υπέστη ο χώρος της μηχανής και το εσωτερικό του οχήματος. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν  αυλός τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος και 2 αναπνευστικές συσκευές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν το πρωί της Τετάρτης".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top