ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Άντρος Κυπριανού: «Με παρακολουθεί η ΚΥΠ» - Αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο

Άντρος Κυπριανού: «Με παρακολουθεί η ΚΥΠ» - Αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στο Εθνικό Συμβούλιο

Αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, στο Εθνικό Συμβούλιο της Τρίτης 1/8.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο κ. Κυπριανού, ανάμεσα σε άλλα που καταλόγισε στον Πρόεδρο αναφορικά με τους χειρισμούς του στο Κραν Μοντάνα, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του κ. Αναστασιάδη ισχυριζόμενος ότι τον παρακολουθεί η Κυπριακή Υπηρεσία Πληροφοριών. Ο κ. Κυπριανού προσθέτει το δημοσίευμα, ισχυρίστηκε ότι η ΚΥΠ παρακολουθεί τις κινήσεις του εξ ου και διέρρευσε συνάντηση που είχε σε διαμέρισμα της Λευκωσίας με τον Έσπεν Μπαρθ Έιντε. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μυστική συνάντηση Έιντε με πολιτικό αρχηγό σε διαμέρισμα – Έλαβαν προφυλάξεις Ο γ.γ του ΑΚΕΛ ανέφερε επίσης ότι παρότι παρακολουθούνται οι τηλεφωνικές του συνδιαλέξεις ο ίδιος καταφέρνει να τους ξεγελά. Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ την Τρίτη 2/8 ο κ. Κυπριανού ρωτήθηκε για το εν λόγω δημοσίευμα τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να το σχολιάσει προσθέτοντας ότι, «δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα να γράφονται και να λέγονται». ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top