ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Την τραυμάτισε με κατσαβίδι στο στήθος επειδή τον απέρριψε – Απείλησε στο παρελθόν ότι θα την σκότωνε και θα έκανε κακό στον αδελφό της

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Την τραυμάτισε με κατσαβίδι στο στήθος επειδή τον απέρριψε – Απείλησε στο παρελθόν ότι θα την σκότωνε και θα έκανε κακό στον αδελφό της

Για απόπειρα φόνου κατηγορείται 25χρονος από την Δευτερά. Ο ύποπτος φέρεται να τραυμάτισε στο στήθος, με κατσαβίδι 19 εκατοστών την 22χρονη πρώην κοπέλα του από τον Στρόβολο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η αιτία που οδήγησε τον 25χρονο στην εγκληματική αυτή πράξη ήταν η απόρριψη της 22χρονης πρώην του με την οποία διατηρούσαν ερωτικό δεσμό τα τελευταία έξι χρόνια. Ο 25χρονος όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα συνάντησε την πρώην του τυχαία σε φούρνο μαζί με την παρέα της. Ο ίδιος της ζήτησε να φύγουν μαζί κάτι που η 22χρονη αρνήθηκε. Ακολούθως, όπως προσθέτει η εφημερίδα «Πολίτης», ο ύποπτος την προειδοποίησε ότι σε 10 λεπτά θα βρισκόταν έξω από το σπίτι της. Όταν η ίδια έφτασε στην οικία της μαζί με την παρέα της ο 25χρονος τους απείλησε πως εάν δεν απομακρύνονταν θα τους σκότωνε. Στην συνέχεια ο ίδιος μπήκε μέσα στο όχημα του με την πρώην του να τον πλησιάζει για να τον ηρεμήσει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Απόπειρα φόνου 22χρονης – Την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο και την έσυρε στον δρόμο Ακολούθως, ο 25χρονος την έπιασε από το χέρι ενώ αυτή βρισκόταν εκτός του οχήματος για να εκκινήσει το όχημα με κατεύθυνση προς τα πίσω σέρνοντας την για περίπου 10 μέτρα. Φίλος της 22χρονης κατάφερε να την απελευθερώσει για να μεταφερθεί ακολούθως η ίδια σε κατάσταση σοκ στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον πνεύμονα. Όπως διαπιστώθηκε το τραύμα προκλήθηκε από κατσαβίδι με τον 25χρονο να ισχυρίζεται ότι την τραυμάτισε «κατά λάθος». Ο ύποπτος καταλήγει το δημοσίευμα, απείλησε στο παρελθόν την 22χρονη μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ότι θα την σκότωνε και θα έκανε κακό στον αδελφό της ενώ την ίδια ώρα είχε προκαλέσει ζημιές σε οχήματα της οικογένειας της. Το 2015 εναντίον του εκδόθηκε και διάταγμα απομάκρυνσης από την μητέρα και την γιαγιά της πρώην του τις οποίες ενοχλούσε συστηματικά. *Η φωτογραφία είναι αρχείου ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top