ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΗ: Τα «έριξε» στην υποψήφια οδηγό ο εξεταστής «Δεν εκτελούσε σωστά τις οδηγίες μου»

ΠΑΦΟΣ- ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΗ: Τα «έριξε» στην υποψήφια οδηγό ο εξεταστής «Δεν εκτελούσε σωστά τις οδηγίες μου»

Εντελώς διαφορετική περιγραφή των γεγονότων δίνει ο εξεταστής, σχετικά με τη σύγκρουση με σταθμευμένο όχημα κατά τη διαδικασία εξέτασης υποψήφιας για άδεια οδηγού. Η σύγκρουση θυμίζουμε ότι συνέβη την Παρασκευή 28/7.

Όπως είχαμε σημειώσει και σε προηγούμενή μας αναφορά, μαθητευόμενη οδηγός προκάλεσε τροχαίο ατύχημα την Παρασκευή 28/7, μετά από σύγκρουση που είχε με σταθμευμένο όχημα, κατά την προσπάθειά της να παρκάρει το αυτοκίνητο παράλληλα, κατά τις οδηγίες του εξεταστή της. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: Μαθητευόμενη οδηγός προκάλεσε τροχαίο – Ο «δάσκαλος» έδωσε διαταγή να εγκαταλείψουν την σκηνή Έτσι είχε υποστηρίξει και η ίδια η εξεταζόμενη αλλά και η εκπαιδεύτρια που κατήγγειλε το περιστατικά στο Υπουργείο Μεταφορών. Ωστόσο, ο εξεταστής έχει άλλη άποψη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ο συγκεκριμένος, όταν κλήθηκε από το Τμήμα Μεταφορών να δώσει τη δική του έκθεση γεγονότων, περιγράφει από την πλευρά του, ανυπακοή αλλά και απουσία ετοιμότητας της εξεταζόμενης. «Κατά την πρακτική εξέταση και πριν το μικρό ατύχημα, στα φώτα πλησίον της Ηλεκτρικής ενώ της έδωσα παράγγελμα να στρίψει δεξιά, αδυνατούσε να το πράξει. Ακολούθως πλησιάσαμε τον κυκλικό κόμβο και ενώ της έδωσα παράγγελμα να χρησιμοποιήσει την τρίτη έξοδο με κατεύθυνση προς κέντρο της πόλης, δεξιά και εσωτερική λωρίδα, χρησιμοποίησε την αριστερή εξωτερική λωρίδα», ανάφερε αρχικά ο εξεταστής στην κατάθεσή του. Ενώ στη συνέχεια ανάφερε: «Σε κάποιο σημείο, ενώ της έδωσα παράγγελμα να κάνει δεξιά πισινή, κτύπησε στο πεζοδρόμιο. Της είπα να φύγουμε και αυτή αντέδρασε έντονα και ήθελε να ξαναδοκιμάσει. Αιφνιδιαστικά ξεκίνησε απότομα το όχημα, χωρίς το δικό μου παράγγελμα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να επέμβω και να το σταματήσω, με αποτέλεσμα να προκληθεί αυτή η ελαφρά ζημιά στο άλλο όχημα». Σε σχέση με την κατηγορία για την εγκατάλειψη της σκηνής, όπου έγινε το μικρό ατύχημα, ανάφερε: «Πήρα τα στοιχεία του άλλου οχήματος και εφόσον δεν επιτρέπεται η χρήση τηλεφώνου για να ενημερώσω άμεσα τον επαρχιακό μου, ήλεγξα κατά πόσον ήταν παρών ο ιδιοκτήτης του οχήματος, και εφόσον δεν ήταν εκεί, συνέχισα τον δρόμο μου προς το γραφείο. Κάλεσα την εκπαιδεύτρια της εξεταζόμενης, την οποία και ενημέρωσα πλήρως για το συμβάν, της έδωσα όλα τα στοιχεία του άλλου οχήματος για να μπορέσει να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη» Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις γύρω από την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου, η οποία έχει καλέσει μεταξύ άλλων για καταθέσεις, τον εξεταστή αλλά και την αλλοδαπή υποψήφια οδηγό. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία, χαρακτήρισε η Ανδρούλα Βασιλείου την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση λόγω των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες, ανέφερε σε συνέντευξή της στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top